طبع گوشت گوسفند و گوساله
پنجشنبه, ۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۷ ب.ظ
طبع گوشت گوساله و گوسفند
مزاج در لغت به معنی در هم آمیختن است و در طب سنتی ایران به مفهوم کیفیت یکسان و جدیدی است که در نتیجه آمیختن ارکان با یکدیگر و فعل و انفعال آن ها در یک جسم مرکب به وجود می آید. طبع هر کس طبیعت تغییر ناپذیر او می باشد اما مزاج را می توان با عادات غذایی مختلف تغییر داد.
گوشت
گوساله طبعی سرد دارد به همین دلیل توصیه می شود با موادی که طبع غذا را متعادل می
کنند مصرف شود. گوشت گوسفند به نسبت گوشت گوساله راحت تر هضم می شود و طبعی گرم
دارد. بهتر
است افراد قبل از مصرف غذاها با طبع و مزاج خود آشنا باشند تا پس از مصرف مواد
غذایی دچار مشکل نشوند.