beroozrasaanonline@gmail.com

بایگانی

طبع گوشت گوسفند و گوساله

پنجشنبه, ۳ مرداد ۱۳۹۸، ۱۲:۴۷ ب.ظ

طبع گوشت گوساله و گوسفند 

مزاج در لغت به معنی در هم آمیختن است و در طب سنتی ایران به مفهوم کیفیت یکسان و جدیدی است که در نتیجه آمیختن ارکان با یکدیگر و فعل و انفعال آن ها در یک جسم مرکب به وجود می آید. طبع هر کس طبیعت تغییر ناپذیر او می باشد اما مزاج را می توان با عادات غذایی مختلف تغییر داد. 

گوشت قرمزگوشت گوساله طبعی سرد دارد به همین دلیل توصیه می شود با موادی که طبع غذا را متعادل می کنند مصرف شود. گوشت گوسفند به نسبت گوشت گوساله راحت تر هضم می شود و طبعی گرم دارد. بهتر است افراد قبل از مصرف غذاها با طبع و مزاج خود آشنا باشند تا پس از مصرف مواد غذایی دچار مشکل نشوند. 


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی